Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

COCKERSPANIELIT

IRLANNINVESISPANIELIT

Cocker Spaniels
Irish Water Spaniels

Unna & James 2018

Tamminäyttely 14.1.2017

Submitted by FCadmin on La, 01/14/2017 - 18:50
 

TERO (FOREST CLOWN'S GOLDEN TREASURE) oli rotunsa paras Kajaanin kansainvälisessä koiranäyttelyssä eli tamminäyttelyssä - ROP ja CACIB. Kerrankin sää suosi Kajaania näyttelyajankohtana kun ulkona oli mukava muutaman asteen pikkupakkanen ja maapohjaisessa pallohallissa tarkeni tallustella! Lue lisää!

Forest Clown's Golden Treasure

Unna & James pentue - kesäkuu 2018

Cockerspanielipentue syntyi juuri ennen juhannusta 21.6.2018 yhdistelmälle  Unna (Allway's Selfie) & James (FI MVA Triplet Finlandia).

Lisää kuvia pennuista ja heidän kehityksestään päivitetään Facebookkiin

 

Pentue 1 viikon ikäisenä

Lisää kuvia pentueesta osoitteesta: https://www.facebook.com/forestclowns/

 

James - FI MVA Triplet Finlandia

Triplet Finlandia jalostustietokannassa

 "Jamesin kanssa metsästetään metsäkanalintuja, sorsastetaan ja Jamesin erikoisuus on villisiat, joita James on etsinyt miule jo 6 kpl jäljestämällä. Jäljestimme tällä kaudella haavoittunutta peuraa 6h ja päästiin 3 kertaa kontaktiin. Kävimme Jamesin kanssa tällä kaudella VAHI kokeessa, joista molemmista tulokseksi vahi 1:en. Kesäkaudella olemme käyneet muutamissa mejä kokeissa vaihtelevalla menestyksellä aikaisempina vuosina. Luonteeltaan James on kiltti ja kotona sylilullukka."

----- Jamesin omistaja, Jesse Suikkanen

 

 

 

Unna - Allway's Selfie

Allway's Selfie jalostustietokannassa

Unna on erittäin sosiaalinen niin ihmisten kuin muiden koirien ja eläinten kanssa. Unna on läpäissyt Kennelliiton kaverikoira-soveltuvuuskokeen ja aloittanut kaverikoirakäynnit. Unnan kanssa on harrastettu paljon. Harrastuksiin kuuluu mm. rally toko, agility ja metsästys. Riistaviettiä löytyy - taipumuskoe meni läpi helposti. Unna on aktiivinen ja oppii helposti uutta. Kotona Unna on rauhallinen ja makoilee niin sylissä kuin omissa oloissaan. Unnan riistavietistä huolimatta Unna tulee toimeen mm. lemmikkikanieni kanssa mutta toimii silti hyvin jänismetsällä. Unnan turkki on erittäin helppohoitoinen eikä takkuja ilmaannu. Turkki on aikaisemmin ollut melko niukkaa, joten näyttelyissä ei ole käyty kuin muutaman kerran Suomessa, sekä muutaman kerran ulkomailla. Näyttelyistä tuloksena ERI. Unna ei pelkää mitään ja tutustuu reippaasti kaikkeen uuteen. Omapäisyyttäkin Unnasta löytyy jonkin verran, mutta makupaloilla sen saa lahjottua tekemään mitä vain. Tottelematon Unna ei kuitenkaan ole. Unna tylsistyy, jos sen kanssa ei tee mitään - päivittäiset lenkit ja leikit ovat tarpeen. Unnan kanssa on myös matkusteltu paljon ja Unna rakastaa autossa olemista. Asuntoautomatkoilla Unna on loistavaa seuraa rauhallisuutensa vuoksi, eikä Unna hauku leirintäalueella toisille. 

----- Unnan omistaja, Sanni Sonny

 


 

Lisää kuvia Unnasta ja Unnan elämästä löytyy Unnan instagramista

 

 

Cockerspanieli rotuna

 

Forest Clown´s pennut myydään:

  • vähintään 8 viikkoisina

  • rekisteröityinä ja sirutettuina

  • eläinlääkärin tarkastamina

  • 3-4 kertaa madotettuina

  • tottuneina kodin ääniin

  • käsiteltyinä ja tottuneina kynsienleikkaamiseen ja muihin hoitotoimenpiteisiin

  • Kennelliiton kauppasopimuksen mukaisesti

  • pentupakkauksen ja hoito-ohjeiden kera

  • kasvattajan elinikäisen tuen kanssa

 

Meiltä saa aina kysyä, jos tulee mitä tahansa kysyttävää. Me myös trimmaamme kasvattimme mielellämme.