Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

COCKERSPANIELIT

IRLANNINVESISPANIELIT

Cocker Spaniels
Irish Water Spaniels

Cockerspanieli

Tamminäyttely 14.1.2017

Submitted by FCadmin on La, 01/14/2017 - 18:50
 

TERO (FOREST CLOWN'S GOLDEN TREASURE) oli rotunsa paras Kajaanin kansainvälisessä koiranäyttelyssä eli tamminäyttelyssä - ROP ja CACIB. Kerrankin sää suosi Kajaania näyttelyajankohtana kun ulkona oli mukava muutaman asteen pikkupakkanen ja maapohjaisessa pallohallissa tarkeni tallustella! Lue lisää!

Forest Clown's Golden Treasure

Cockerspanieli

Tutustuthan rotuun ennen pennun varaamista. Tietoa cockerspanielista saat käymällä Cockerspanielit ry:n sivuilla. Katso sivulta myös vähintään rotumääritelmä ja usein kysytyt kysymykset.

Kun otat yhteyttä, kerro rehellisesti itsestäsi ja kodistasi, johon pentu pääsisi. Vastaa myös seuraaviin kysymyksiin: Miksi juuri cockeri? Onko sinulla aiempaa kokemusta koirista? Suunnitelmat turkinhoidon suhteen? Aiotko harrastaa koiran kanssa jotain? Vastausten ja kertomasi perusteella voimme valita teille pennun, jonka luonne sopisi parhaiten juuri teille. Koiran väri ei ole etusijalla pentua valitessa, mutta toiveet otetaan huomioon.

Cockerspanielista on kaveria moneen harrastukseen ja toivomme että pentujen kanssa touhutaan paljon - kuitenkaan harrastukset eivät ole välttämättömyys pennuille uutta kotia valittaessa. Toivomme, että kasvattimme terveystarkastetaan PEVISA:n mukaisesti - tärkeimpänä lonkkakuvat. Pentuja voi tulla katsomaan niiden ollessa 5 viikkoisia. Näin pennuilla on aikaa rauhassa tutustua maailmaan ja emä saa rauhassa hoitaa pentuja. Samalla estetään myös pentujen sairastumisriski niiden ollessa pieniä. Päivitämme kotisivuillemme kuvia ja videoita pennuista viikoittain, jolloin pentujen kehitystä on helppo seurata.

 

Forest Clown´s pennut myydään:

  • vähintään 8 viikkoisina

  • rekisteröityinä ja sirutettuina

  • eläinlääkärin tarkastamina

  • 3-4 kertaa madotettuina

  • tottuneina kodin ääniin

  • käsiteltyinä ja tottuneina kynsienleikkaamiseen ja muihin hoitotoimenpiteisiin

  • Kennelliiton kauppasopimuksen mukaisesti

  • pentupakkauksen ja hoito-ohjeiden kera

  • kasvattajan elinikäisen tuen kanssa

Meiltä saa aina kysyä, jos tulee mitä tahansa kysyttävää. Me myös trimmaamme kasvattimme mielellämme.

 

FCI:N LUOKITUS: Ryhmä 8 noutajat, ylösajavat koirat ja vesikoirat