Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

COCKERSPANIELIT

IRLANNINVESISPANIELIT

Cocker Spaniels
Irish Water Spaniels

Tamminäyttely 14.1.2017

Submitted by FCadmin on La, 01/14/2017 - 18:50
 

TERO (FOREST CLOWN'S GOLDEN TREASURE) oli rotunsa paras Kajaanin kansainvälisessä koiranäyttelyssä eli tamminäyttelyssä - ROP ja CACIB. Kerrankin sää suosi Kajaania näyttelyajankohtana kun ulkona oli mukava muutaman asteen pikkupakkanen ja maapohjaisessa pallohallissa tarkeni tallustella! Lue lisää!

Forest Clown's Golden Treasure

Trimmaus ja turkin hoito

Irlanninvesispanielin turkin hoito ja säännöllinen trimmaus on tärkeää koiran hyvinvoinnin takia. Turkki täytyy käydä säännöllisesti läpi karstalla ja kammalla poistaen takut. Kannattaa opettaa pentu seisomaan tai makaamaan paikallaan harjauksen ajan, joko trimmauspöydällä tai lattialla. Jo 8 viikkoisen pennun turkkia täytyy alkaa harjaamaan vaikka päivittäin, jotta pentu tottuu siihen. Aikuisen koiran turkki käydään läpi harjalla kerran viikossa ja samalla etsitään mahdolliset takut.

Käsittele vain puhdasta turkkia, tällöin karvaa katkeaa vähemmän. Hyvälaatuinen shampoo ja hoitoaine ovat erittäin tärkeitä. Vääränlaisella shampoolla tuhotaan karvan luontainen öljyisyys ja karvan rakenne vaurioituu.

Trimmaan mielellään kasvattieni turkit.